web 2.0

Robin in the Hood - Nørrebros teater

Ja, jeg tænkte at der skulle være en teater forestilling mellem arrangementerne her i foråret. Og så faldt jeg over denne her - en comedy, moderne, reggae version af Robin Hood. Jeg indrømmer gerne at jeg har en svaghed for Robin Hood (især i Disneys tegneserieversion), så det er med blandet følelser at jeg har sat denne på programmet :-) Men tror nu at det bliver sjovt.

Jeg har tilladt mig at kopiere direkte fra Nørrebros Teater hjemmeside - her er deres beskrivelse af forestillingen:

Du har set den som tegnefilm, actiondrama og top-homo musical. Nu kommer den som reggae-dunkende, satire-gøglende, stand-up-revsende finanskriseshow!

Oplev Nørrebro Teaters nyskrevne comedy-version af den legendariske folkehistorie om retfærdighedens forkæmper: Robin Hood. Her er Sherwood-skoven ombetrukket til en dampende storbyjungle, hvor pengespekulanter og rødvinsbaroner er på evig jagt efter den næste saftige bankpakke.

Tag dine store børn med til en helt ny type forbrugerfest med Lasse Rimmer og Christian Fuhlendorff i selskab med breakdancestjernen Daniel ”Sonic” Rojas og akrobatisk danser Christel Stjernebjerg. De svedige rytmer leveres live af reggae-kongerne Pharfar og Wafande samt deres band bestående af Fresh-I, Tormod og Zigge.

Velkommen til et lystigt og overdådigt show for alle aldre, hvor bugnende pengesække skifter hænder hurtigere end du kan nå at stave til "flexlån". 

Se trailer her: http://www.nbt.dk/da-DK/Forestillinger/Robin+in+the+Hood.aspx 

Vi tager afsted torsdag d. 11. april, forestillinge starter kl. 20.00. Billetterne koster 275,-, 325,- eller 375,- kr. I kan se mere om hvor man er placeret i salen her: http://82.211.89.149/NorrebroTeater/WEBPAGES/EntaWebShow/ShowDatesCombo.aspx

Som altid tager vi ud at spise først eller en drink bagefter, men det kan vi altid vende tilbage til.

For at være sikker på pladser, skal billetterne bookes snart - og pengene skal overføres til mig. Ingen max. eller minimum antal deltagere..

 TILMELDING SENEST MANDAG D. 4. MARTS. Info om kontonummer får I ved tilmelding.

MAY THE BIG HOOD BE WITH YOU...