Om og regler for deltagelse

Den lille Kulturklub

Hvem er vi?

Den lille Kulturklubs formål er at lave hyggelig arrangementer af forskellig karakter – kulturelle, fællesspisninger, vandring mm.. og samtidig skabe et fællesskab – heraf navnet kulturvennerne.

Den lille Kulturklub blev oprindeligt oprettet i 2011, men har haft en lang pause siden 2013, men er nu klar igen. Den lille Kulturklub er non profit og det koster ikke noget at være med. Man betaler kun for de arrangementer man deltager i. Følg os på denne hjemmeside eller vær med i vores Facebook gruppe:
https://www.facebook.com/groups/denlillekulturklub/

Har du lyst til at deltage på arrangementerne kan du tilmelde dig direkte i Facebook gruppen eller ved at skrive til michelle@kulturvennerne.dk.

Den lille Kulturklub bliver drevet af Michelle, med hjælp fra Camilla (søster) og Thomas (kæreste).

Vi glæder os til at have dig med på eventyr!

Regler for deltagelse

Din tilmelding er først gældende når du har overført beløbet for arrangementet på MP eller med anden aftalt metode. Efter fristen for tilmelding kan din tilmelding ikke ændres og dermed ikke tilbagebetales, med mindre du selv finder en der kan overtage din plads. Tilmelding foregår efter først til mølle princippet. Vær opmærksom på at man både kan tilmelde sig på mail, via hjemmesiden eller via FaceBook.

Arrangør vil tage billeder undervejs på arrangementerne og lægge op Facebook og på hjemmesiden.
Ved arrangementets start spørges om der er nogen der ikke vil med på billederne. Dette respekteres altid.

Som “medlem” er man enten medlem på den private gruppe på Facebook eller oprettet med navn og e-mail, som gemmes på en vores mail konto. Mobilnummer registreres ikke (kun ved MP og tilmelding via hjemmesiden). Al kommunikation foregår via mail eller på Facebook, det er derfor vigtigt at holde øje med mail og Facebook op til arrangementerne, da det er her vigtige informationer oplyses. Vil man ikke være med længere, sletter man sig fra Facebook gruppen eller ved at sende en mail – dit navn og e-mail bliver slettet fra mail kontoen. Den lille Kulturklub er ikke ansvarlig for at hvad Facebook evt. gemmer af oplysninger.

Ideen med Den lille Kulturklub er at lave hyggelige arrangementer af forskellige karakter – og det skal være HYGGELIGT at være her. Så hold den god tone, både her på hjemmesiden, på FB, men bestemt også på selve arrangementerne.

Alle er velkomne i Den lille Kulturklub og som medlem må du gerne tage venner eller familie med til arrangementerne. Jo flere vi er jo bedre – og jo flere arrangementer kan vi gennemføre.

Har du en god ide til et arrangementer, så skriv endelig til os – og har du mod på at stå for et arrangement selv er dette også meget velkomment. Men bemærk: Den lille Kulturklub er non-profit!