09. maj 2023 – Operaen La Traviata – 10 deltager

Tirsdag d. 09. maj var vi i Operaen og se La Traviata – og sikke en fantastisk tur! Ikke alene var operaen fantastisk, men vejret var også med os – og selskabet (som altid) godt. Til aftens forestilling måtte de have den kvindelige solist fløjet ind fra Wien, da den oprindelige hovedrolle var blevet syg. Rebecca Nelsen hed “vikaren” og hun var helt fantastisk. Der var våde øjne da forestillingen var slut – og det er absolut ikke sidste gang kulturvenner skal i Operaen.

Inden forestillingen var vi på restauranten Kontiki Bar, som er ombord på en båd lige ved siden af Operaen. Dejligt mad og god betjening – så de bedste anbefalinger herfra.

Se billeder fra turen her (ja – der er ikke så mange)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...