En masse nye arrangementer på programmet

Så er der nye arrangementer – men inden da så skal du vide at du stadig godt kan kommer med på vores tur til Assistens Kirkegården d. 31. august – vi vil VILDT gerne have dig med!

Men skulle det nu være sådan at du er i Frederikshavn 😉 eller et andet spændende sted, så kan det være at du i stedet har lyst til at tage med at med på eventyr på Nørrebro. Her tager vi på rundtur med en pensioneret politimand der fortæller om gamle kriminalsager, politiets historie og bydelens historie. Det er søndag d. 17. september fra 13.00-14.30 – med gratis adgang til Politimuseet herefter. Pris 115 kr.

Eller hvad med en klassisk rundvisning i Folketinget lørdag d. 28. oktober fra 13.00? Den koster helt gratis 🙂

D. 11. november har vi en klassisk musikoplevelse i Holmens Kirke, når vi skal ind at se Mozarts Requiem. Et helt fantastisk musikstykke – og hvis du ikke før har gjort dig i klassisk musik – så er dette det helt rigtige sted at starte!

Er der ikke mere – spørger du?

Jo da! Den 10. december skal vi på juletur i Køge by – men mere om det følger 🙂 Og så har vi en tur til til Operaen d. 15. marts 2024.

Skynd dig ind under “Kommende arrangementer” og læs mere om udflugterne – og meld dig til herinde eller skriv til michelle@kulturvennerne.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...